Jump to content
Dorin.

IS-7 Weak Spots

Recommended Posts

  • Community Contributor

IS-7 este bine cunoscut de unii ca fiind cel mai bun tanc din joc.

Sovietul IS-7 este un tanc greu de tier X care are un tun de 130 mm, acest tanc este unul de temut, avand armura frontala de 150mm, pe parti de 150mm si in spate de 100mm, turela avand o armura mai groasa, armura frontala fiind de 240mm, pe parti de 186mm, iar in spate putin mai scazuta de 94mm.
IS-7 este un tanc rapid ce ofera daune mari fiind în acelasi timp greu de ucis din cauza armuri din fata puternic înclinata.
Acest tanc are unele dintre cele mai bune armuri frontale inclinate din joc.

 

 

Puncte slabe frontale

 

USSR_IS_7_1.jpg

 

Acest tanc, avand putine puncte sensibile in fata, daca ai un tun bun poti incerca sa-l penetrezi jos sub burta tancului, acolo fiind putin mai redus blindajul sunt sanse de penetrare.

 

 

Puncte slabe laterale

 

USSR_IS_7_4.jpg

 

Lateralele tancului sunt mai usor de penetrat, motorul este situat in spate, de asemenea, daca ai un unghi bun sa-i tragi in laterale, poti incerca sa-l penetrezi si in spatele turelei, sau la trapa de sus situata pe cealalta parte a turelei.

 

 

Puncte slabe din spate

 

USSR_IS_7_3.jpg

 

Din spate, cel mai recomandat este sa tragi la motor, situat si deasupra senilelor, sau la compartimentul de munitie aflat in spatele turelei.

  • Upvote 1
Link to post
  • Membru Activ

Un tanc la la fel de bun poate chiar mai bun decat is4 ...dar...dar...repet dar ca si is4 si alte heavy care au manevrabilitate redusa nu trebuie jucat singur. E bun si in oras si pe camp.

Link to post
  • Community Contributor

Pot sa spun ca nu sunt sanse asa de mari de a fi flancat de un tanc mediu, spre exemplu, asta exceptant 2 medii de tier 9 sau 10, cum spui tu, nu trebuie jucat singur, se misca destul de bine si viteza de rotire a turelei e destul de mare,foarte bun.

Nustiu daca IS-4 e mai bun decat IS-7, dar in unele situatii poti zice ca este.

Link to post
  • Members

Rar am vazut un tanc de tier 10 sa ia foc asa repede ca IS7. De fapt, ce zic eu foc, daca este lovit unde trebuie explodeaza, chiar cu viata full, dintr-o singura lovitura primita.

Am patit-o si eu cand, cu viata full, un Obj. 268 m-a lovit in lateral spate si am facut poc.

La randul meu am omorat cu un singur foc doua IS7 cu viata full. Pe primul IS7 l-am omorat cu un singur foc tras din Foch155, iar pe al doilea cu un foc tras din Obj. 268.

In rest, un tanc extraordinar.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...