Content Creator Cole Posted July 31, 2019 Content Creator Report Share Posted July 31, 2019 De ce s-a parolat??? Link to post
Membru Activ Cpt_Phantom Posted July 31, 2019 Membru Activ Report Share Posted July 31, 2019 S-a inchis de tot.De ce ?Cel mai probabil din cauza tepelor si drama cu Ghinea si tepea. Link to post
Content Creator Cole Posted July 31, 2019 Author Content Creator Report Share Posted July 31, 2019 Acum 5 ore, Cpt_Phantom a spus: S-a inchis de tot.De ce ?Cel mai probabil din cauza tepelor si drama cu Ghinea si tepea. Ghinea, mama zici ca el a fost Zeul suprem Au luat si alti tepe si nu s-au plans si au trecut peste Link to post
Moderator BBeleaua Posted August 1, 2019 Moderator Report Share Posted August 1, 2019 Nu s-a inchis din cauza cuiva anume . s-a inchis efectiv la decizia staff-ului . cand va dori Nece sau Rares sa il deschida ei stiu asta ... Link to post
Content Creator Cole Posted August 2, 2019 Author Content Creator Report Share Posted August 2, 2019 ok, multumesc fain de raspunsuri Link to post
Membru Activ Destroyer Posted August 5, 2019 Membru Activ Report Share Posted August 5, 2019 pe bazar era o postare cu cineva care farma orice pe wot ... pot avea acces la aceea persoana? multumesc Link to post
Content Creator Cole Posted August 5, 2019 Author Content Creator Report Share Posted August 5, 2019 Acum 37 minute, Destroyer a spus: pe bazar era o postare cu cineva care farma orice pe wot ... pot avea acces la aceea persoana? multumesc Salut, si eu ma ocup cu asa ceva, mai sunt si alte persoane, tu alegi pe cine contactezi Link to post
Membru Activ WoTGun Posted August 7, 2019 Membru Activ Report Share Posted August 7, 2019 eu doar refera friend program daca e cineva interesat Link to post
Content Creator Cole Posted August 8, 2019 Author Content Creator Report Share Posted August 8, 2019 Acum 6 ore, WoTGun a spus: eu doar refera friend program daca e cineva interesat romana? Link to post
Membru Activ WoTGun Posted August 8, 2019 Membru Activ Report Share Posted August 8, 2019 recomanda un prieten? https://worldoftanks.eu/en/content/docs/referral-program-regulations/ Link to post
Membru Activ Rullianus Posted October 4, 2019 Membru Activ Report Share Posted October 4, 2019 unde mai vand si eu contul acum? am un cont cu ceva tancuri premium ok si ceva progres in tech tree.. full access chiar. si nu mai am unde sa il vand acum Link to post
Moderator BBeleaua Posted October 4, 2019 Moderator Report Share Posted October 4, 2019 asta e bazarul e inchis .. du-te la talcioc :)) Link to post
Content Creator Cole Posted October 7, 2019 Author Content Creator Report Share Posted October 7, 2019 La 04.10.2019 la 17:25, Rullianus a spus: unde mai vand si eu contul acum? am un cont cu ceva tancuri premium ok si ceva progres in tech tree.. full access chiar. si nu mai am unde sa il vand acum ce cont? paote te pot ajuta Link to post
Membru Activ Rullianus Posted October 10, 2019 Membru Activ Report Share Posted October 10, 2019 La 07.10.2019 la 7:33, Cole a spus: ce cont? paote te pot ajuta ti-am trimis mesaj Link to post
Membru Activ newmode Posted October 11, 2019 Membru Activ Report Share Posted October 11, 2019 salutare poate sa imi dea si mie parola de la bazar cineva? Link to post
Content Creator Cole Posted October 12, 2019 Author Content Creator Report Share Posted October 12, 2019 Acum 11 ore, newmode a spus: salutare poate sa imi dea si mie parola de la bazar cineva? bazarul este inchis. Nu primeste nimeni parola Link to post