Jump to content
 • 0
Alexid

Locuri cu poziționarea pe mapă

Question

 • Members

Salutare, sunt începător si as vrea sa știu care ar fi poziționarea perfecta pe mapa. 

Exista vreun mod sau poze cu mapele cu pozițiile corecte, eu am 2 td-uri de 8 si 2 heavy de 7 respectiv 8, joc de puțin timp și nu prea știu sa ma poziționez bine, mai ales cu td urile. 

Am văzut ceva pe wot guru dar nu ma ajuta. Mulțumesc! 

Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator

td -uri mai pe spate ... nu iti pot spune exact unde ...  depinde de harda de td .. etc. .. cu heavy-uri ... depinde de stilul tau si de echipa iar .. adica e simplu .. eu daca iti spun dute in fata ... si echipa ta e praf si tu te duci in fata mori dai vina pe mine ... cert e ca tre sa sti sa citesti ce echipa ai si ce va face ... 

Link to post
 • 0
 • Members

nu exita o pozitie ideala. Totul tine de cunostinte avansate de strategie +cunoasterea hartilor in detaliu apoi coechipierii trebuie sa te ajute(POTI SA AI CEL MAI PUTERNIC TUN DACA NU VEZI INAMICUL E DEGEABA. Pentru ca un TD sa fie eficient e foarte important sa fie invizibil pentru inamici dar sa vada tot aici de mare ajutor este scoutul avansat de regula ar trebui sa fie un tank light cu viteza mare de deplasare condus de un pilot ce stie sa se strecoare nevazut cat mai aproape de inamic.. o echipa de tip turma e cea mai proasta echipa posibila ajutand inamicul sa o distruga, o echipa dispersata dar lucrand unit face ravagii obligand inamicul sa se apere din toate directiile,iar nu e indicata lupta de tip punch a punch preferabil e bine vsa fie concentrat focul pe 1 inamic decat fiecare cu inamicul lui  pentru ca un inamic distrus insemna 1 tun in minus in tabara inamica. Dca tot ai ajuns in impas si distrugerea ta este iminenta cauta sa faci cat mai mult damage nu incerca sa urmaresti neaparat 1 tinta anume loveste ce ai in sectorul vizibil de tragere incercand sa dai cat mai multe lovituri in inamici(ajuti coechipierii sa-i distruga mai usor)

 

 

Link to post
 • 0
 • Members

Apropo de tancuri light foarte multi fac greseala sa atace frontal si in  linie cu ele desi rolul lor  nu este asta de aici si multe batalii pierdute pentru ca inamicul gaseste brese in defensiva exact prin locurile nespotate infiltrand in spate si pe flankuri propriile tancuri .tancurile light si cateva TD rapide de ext67 trebuie sa avanseze rapid pe flankuri si sa se infiltreze in pozitii cheie ale hartii ca sa dirijeze focul coechipierilor in punctele de presiune ale inamicului.E adevarat rata de supravietuire a unui scout e mica mai ales daca nu e ajutat de coechipieri.

In principiu scoutu dezvaluie  TD distrug inamicii heavie tin linia medium protejeaza si distrug inamicii avansati.

Link to post
 • 0
 • Members

Amazing e un fenomen general am ajuns sa fac cu SU100Y, scout mai mult decat fac ceilalti cu light sau medium, in ultima vreme se aseaza cu light la camping in pozitiile de td foarte multi "jucatori"(intradevar daca te uiti la cate batalii au in spate vezi ca sunt cu cas la gura) de need help nici n-au auzit in rest stau pitulati in gaura lor fara sa zica pis pana tabara inamicu pe ei si atunci scapa in balarii obuzu(oricum e si singurul obuz ce apuca sa-l traga  ca pana reincarca sunt deceased)  de frica fara sa zgarie nici macar un pic vopseaua inamicului                           scuze de oftopic

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...