Moderator Yndy_ Posted January 4, 2020 Moderator Report Share Posted January 4, 2020 A venit știrea despre noua campanie și fiind între 16 -27 ianuarie, voi putea participa. https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/dawn-of-industry-announcement/ Tot felul de noi mecanisme prezentate în anunț, nu sunt familiar cu ele, eu încă am de luat 3 tancuri de campanie de X, deci acesta va fi obiectivul. Cum merg pregătirile în clanurile românești? Link to post
Moderator Yndy_ Posted January 19, 2020 Author Moderator Report Share Posted January 19, 2020 Campania va începe pe 13 februarie. Eu voi fi plecat în prima parte, deci contez pe voi să faceți analize. 1 Link to post
Membru Activ George Mariusz Posted February 28, 2020 Membru Activ Report Share Posted February 28, 2020 (edited) Interesante analizele.. mi-a placut ca am avut ce citi pana acum, abia am reusit sa termin. Lasand gluma la o parte, forumul asta nu mai e nici in coma, e mort, ingropat si putrezit deja. De ce nu se incearca din nou promovarea macar pe grupurile de WOT de pe facebook? Edited April 24, 2020 by George Mariusz Link to post