Jump to content
KASPAU

IS-3

Recommended Posts

is-3_1920x1200.jpg

 

IS a fost denumirea unei serii de tancuri grele proiectate de către Uniunea Sovietică în timpul celui de-al Doilea Război MondialTancul a fost denumit după liderul sovietic Iosif Vissarionovici Stalin, fiind dotat cu un blindaj gros rezistent la proiectilele perforante ale tunurilor germane de calibru 88 mm. Era echipat cu tunul D25-T de calibrul 122 mm, capabil să penetreze blindajul frontal al tancului mediu german Panther. A fost proiectat ca un tanc de străpungere, având la dispoziție un proiectil exploziv foarte eficient împotriva fortificațiilor inamice.
 
Argumente pro:
 
Armura foarte buna in jurul turelei.
Tanc Foarte mobil pentru greutatea lui
Low profile.
Armura distantata din lateral ajuta si nu permite penetrarea obuzelor
Arma foarte puternica
 
Argumente contra:
 
Turela detine destule puncte slab, "capacul plat" de pe ultima turela este foarte subtire
Unghi mic de tragere (vertical)
Vizbilitate slaba
Depozitul de munitie este avariat in mod frecvent, la fel si senilele.
 
Upgrade:
 
Fata de majoritata tancurilor grele, cel mai bun tun (122 mm D-25T), motorul(V-2-54IS) cat si radio-ul(12 RT) pot fi montate pe acest tanc fara a fi nevoit sa cercetati modulul suspensie, oferindu-i acestuia un mare avantaj in fata adversarilor. 

Echipament:
 
Gun rammer - 10% timp de incarcare mai putin >>> 500.000 Credite
EGLD (Enhanced gun laying drive) - 10% timp de ochire mai putin >>> 500.000 Credite
Improved ventilation class 3 - 5% pregatire echipajului >>> 600.000 Credite
 
(va continua)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

nu ar fi mai buna chestia ai care face ammo rack mai rezistenta cu 50 %?

ca ocheste destul de repede dupa parerea mea (tunar cu 3 skill-uri)

 

Nu ai nevoie de acel echipament, poti instrui 'loaderul' (Safe Stowage se cheama perk-ul) si scapi de problema ammo-rackului. 

Share this post


Link to post

In loc de ventilatie sugerez un stabilizator, in rest am aceleasi echipamente pe tanc.

Stabilizatorul acela se simte . Cand misti turela cercul nu se mai mareste asa mult . Pentru un aimtime de 3,4 se simte mai mult stabilizatorul decat ventilatia.  Gun rammer si EGLD obligatoriu.

Share this post


Link to post

Frtilor! Va rog eu specificati fun rammer ala si...egld sau cum ii zice, sub ce denumire le gasesc la piese acolo? Sa iau si eu ca m am apucat sa cheltui bani ca tantalau pe acolo si nu le vad rostul , multumesc

Share this post


Link to post

Salut,

 

IS-3 este un tanc care trebuie jucat, de preferinta, ofensiv, pentru maximizarea performatelor tancului (punerea in valoare a mobilitatii, blindajului frontal si a tunului).

 

Module:

 

ImprovedVentilation.png - Improved Ventilation

 

Rammer.png - Tank Gun Rammer

AimingStabilizer.png - Vertical Stabilizer

 

Echipaj (pentru maximizarea echipajului, trebuie ajuns la urmatoarele 4 skill-uri):

 

Commander (Radio Operator) - Brotherhood.pngCommander_sixthSense.pngRadioman_finder.pngRepair.png

Gunner - Brotherhood.pngGunner_sniper.pngGunner_gunsmith.pngRepair.png

Driver - Brotherhood.pngDriver_badRoadsKing.pngDriver_virtuoso.pngRepair.png

Loader - Brotherhood.pngLoader_pedant.pngLoader_desperado.pngRepair.png

 

Sanatate!

Share this post


Link to post

Daca pe IS3 puneti Mk2 Stabilizatator atunci pe WTF Auf pun turbo reactoare, pe K2 pun niste pene de crocodil si pe Batchat 25t pun pamant de flori.

 

Atentie:

 

IS-3 = tanc de ,,bataie,,  special tanc ofensiv (dar si defensiv)

Skill = BIA pe toti apoi REPAIR pe toti apoi camo pe tot echipaju.

Camo exterior - iarna-vara-desert.

Consumabile: 2 Kituri de reparatii (1 Mare si 1 Mic) + Kit medical mic = 3 kituri  ...... NU ia foc IS-3 asa repede deci nu are rost sa pui stingator.

Echipament: Ventilatia - 10 % la echipaj, 2 secunde reloadul mai repede, puterea de ochire 5%, Incarce mai repede si sa stranga tinta mai repede.

IS-3 NU e tanc de snipe ca sa pui Mk2.....si merge foarte bine cu Ferdinand si Amx 50-100 in combinatie.

Share this post


Link to post

 

IS3 - Ventilatie plus BIA pe echipaj + pe incarcator (adrenaline rush-multi zic ca ajuta doar daca mai ai 10 % viata dar mai trebuie sa studieze mult ibaieti chestia asta cu adrenaline rush) scoti mai bine de 2 sec..

 

Exemplu la K1S - am scos maxim din el 13.25 sec fara ratia de mancare dar multi nu pun pe incarcator ADRENALINE  RUSH.

La is3 nu mai stiu cat era standard incarcarea ca nu am mai jucat demult cu el dar stiu ca baietii din clan ia uscos maxim incarcarea fara ratia de mancare.

Share this post


Link to post

Joc cu mare placere tancul asta  si nu m-am decis sa merg mai departe chiar daca am deblocat  urmatorul din linia lui de ceva vreme .

Caut intradevar  sa-l imbunatatesc la maxim desi echipajul nu l-am scolarizat  tocmai bine pana acum sii sunt la a 3 a serie de abilitati .

Nu sunt un jucator de premium sau de munitie gold . Asa ca am renuntat la plasa de camuflaj  si am luat si ventilatie pe langa  incarcatorul rapid  . Vreau sa stiu ce-i mai convenabil in continuare sa pun la echipament.  Desi este destul de scump din pacate ca reparatii si  munitie pentru mine este cel mai dinamic si distructiv  dupa t 29  .

Share this post


Link to post

O intrebare generala ..... ca tot am citit mai sus :  daca pui acelasi skil pe tot echipajul se inmulteste skilul de atatea ori si se imbunatateste ? Eu m-am ferit sa aceasi abilitate  la urmatorii daca am ales-o la unul . Ce inseamna Bia ?

Share this post


Link to post

O intrebare generala ..... ca tot am citit mai sus :  daca pui acelasi skil pe tot echipajul se inmulteste skilul de atatea ori si se imbunatateste ? Eu m-am ferit sa aceasi abilitate  la urmatorii daca am ales-o la unul . Ce inseamna Bia ?

BIA = Brothers in Arms. Se activeaza doar daca toti membrii echipajului au skill-ul la 100%.

Majoritatea abilitatilor se cumuleaza. Repairs, Camo, Firefighting se cumuleaza. Repairs e obligatoriu pe aproape orice tanc, in special pe heavy, pe toti membrii echipajului! 

Safe stowage (daca ai 2 loaderi) de exemplu nu se cumuleaza. Mai usor de stiut e asa: skill-urile se cumuleaza, perk-urile (cu exceptia BIA) nu se cumuleaza.

Share this post


Link to post

Mersi frumos . Si Bia odata activ la toti 100% cu ce ajuta mai exact ? Imbunatateste felul cum se comporta tancul ? Pacat  ca m-am trezit exact acum sa ma interesez cum se pregatesc echipajele  cand am deja pe 5 tancuri echipaje cu a 3 a abilitate aproape de 100 % din diverse . Daca resetez  o iau de la 0 ? 

Si cu toate astea scrise de mine mai sus  .. IS3-ul meu  este destul de placut  ... chiar imi place la nebunie  acum am vent cu  incarcator rapid si mecanismul modernizat de pozitionare .

 Bia = camarazi de lupta nu ?

Share this post


Link to post

Da, in romana se traduce "camarazi de lupta". BIA imbunatateste skill-ul echipajului cu 5%, este exact ca modulul Ventilation (ventilatie sau cum se traduce in romana, eu am jocul in engleza).

 

Cand resetezi skillurile, ai 3 optiuni:

- gratuit - pierzi 20% din experienta totala acumulata de echipaj

- cu credite - pierzi 10% din experienta totala acumulata de echipaj

- cu gold - nu ai nici o penalizare

Share this post


Link to post

Si  resetand pierzi skillurile si perkurile ? Adica de exemplu cum am eu 110% + 3 skilluri sau perkuri pe membru .. resetand ce fac ? Pot sa realeg din skiluri si perkuri si sa revina la aceasi valoare doar ca experienta se duce sub 100 ? Deci am cate 3 randuri de skilluri si perkuri pe membru  si ma gandeam daca am cu sa le reorganizez . Tankul se misca minunat si e o placere sa fac cu el o lupta din cand in cand dar vreau sa vad daca se comporta si mai bine cu toate organizate ca la carte .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...