Jump to content
Dorin.

IS-4 Weak Spots

Recommended Posts

  • Community Contributor

IS-4 este un tanc greu de tier X foarte blindat frontal si pe laturi, armura turelei fiind foarte groasa, avand in fata o grosime de 250 mm, pe parti de 200 mm iar in spate de 170 mm, de asemenea, si sasiul fiind foarte blindat, avand in fata o armura groasa de 140 mm, pe laturi de 160 mm iar in spate de 100 mm. Acest tanc dispune de un tun de 122 mm (M26-T1).

Puncte slabe frontale

USSR_IS_4_1.jpg

Avand foarte putine puncte slabe in fata, cu putin noroc si cu un tun destul de bun, ai putea sa-l penetrezi la locul soferului, aflat putin mai jos de tun, sau ca la aproape orice tanc, sub burta acestuia, sau in unele cazuri, avand un unghi bun poti incerca sa-i tragi pe laturile din fata, acolo avand Compartimentul cu munitie.


Puncte slabe laterale

USSR_IS_4_4.jpg

Partile laterale sunt ceva mai usor de penetrat, compartimentul cu munitie fiind situat in spatele turelei, putin spre dreapta, daca vreti sa faceti dmg la echipaj, trageti putin mai in spatele turelei, acolo fiind situati comandantul si tunarul.


Puncte slabe din spate

 

USSR_IS_4_3.jpg

 

In spate, ca la orice tanc, cel mai sensibil este motorul, alfat intre senile., sau in spatele turelei la compartimentul cu munitie.
 

Link to post
  • Community Contributor

ST-I mi se pare mai bun decat is-4.Turela este nu are capu moale cum are IS-4, ST-I este mai usor de controlat,si in plus sta la inaltime  :lol:

IS-4 fiind un tanc de tier X, cred ca va interveni si alte performante mai bune in comparatie cu ST-I, cum ar fi reload-time mai mic, mobilitatea, armura si alte chestii de genul acesta, nu sunt chiar asa de mari diferente intre aceste tancuri dar cu siguranta un is-3 poate penetra usor un ST-I sub tunul acestuia acolo fiind soferul, asta fiind la distante foarte mici sau mici. :)

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...