Jump to content
  • 0
Dorin.

Modurile de joc

Question

  • Community Contributor

Moduri de joc

 

72px_Battle_Types.png
In prezent, exista sase tipuri de lupte active, 3 facand parte din optiunea de lupta aleatorie, și cateva mai mult in dezvoltare. Puteti alege diferite moduri de lupta prin deschiderea meniului vertical de mai jos de butonul rosu "Battle! / Lupta!''. Retineti ca "Special Battle / Batalie Speciala" nu este disponibila pana la 15 minute inainte de anumite evenimente, cum ar fi începutul unei Batalie de clan.


Moduri de joc curente

 

Batalii aleatorii / Random Battles

Selectia de tip Lupte aleatorii cuprinde trei moduri de joc diferite, cu urmatoarele sanse de a obtine intr-unul dintre cele trei tipuri: Lupte standard (60%), de asalt (20%) si Lupte Encounter (20%). Batalia aleatorie este selectata in mod implicit atunci cand faceti clic pe butonul de lupta in partea de sus a ecranului, sistemul de MatchMaking (MM) va pune impreuna doua echipe de 15 jucatori la intamplare fiecare si selectati aleatoriu o harta pentru a juca. Echipele vor consta in tancuri de diferite tipuri care sunt de obicei in termen de pana la 4 niveluri mai mari.
Fiecare tanc are rolul sau de a juca, indiferent de tip sau nivel. Pentru ca fiecare echipa va fi diferita, cheia spre victorie consta in a recunoaste punctele forte și punctele slabe relative ale echipei pe harta specific impotriva echipei specific inamice, si folosind avantajele pe care le au. Deoarece echipele sunt compuse din jucatori aleatorii (cu excepția celor in pluton), necordonarea și necomunicare echipei poate fi o problema.

 

 

Plutoane

 

Orice jucator poate forma un pluton de pana la 3 jucatori. Facand parte dintr-un pluton le permite acelor jucatori sa fie coordonati in echipa, cand plutonul este intr-o lupta. Plutoanele sunt identificate printr-un scut cu o pictograma cu un numar de pe lista de echipe, si membrii de pluton sunt evidentiati cu o culoare diferita in joc pentru a va ajuta sa ii gasiti in toiul luptei.

 

Batalie Standard / Standard Battle

Battle_Mode_Standard.png

In acest mod de joc, exista doua baze. Trebuie sa elimini fie echipa adversa sau sa capturezi baza adversa in termen de 15 minute pentru a fi victorios. In prezent, acest mod are cea mai larga gama de harti disponibile pentru Batalii aleatoare.

 

Asalt / Assault

Battle_Mode_Assault.png

In acest mod de joc, o baza de pe harta apartine echipei in aparare. Echipa de atac nu are nici o baza, iar misiunea sa este sa captureze baza echipei aflate in aparare sau de a distruge toate tancurile lor. Termenul de lupta se reduce la 10 minute in acest mod de joc.Intalnire / Encounter Battle

Battle_Mode_Encounter.png

In acest mod de joc este doar o baza, echipele sunt puse la partile opuse ale hartiilor. Scopul este de a captura fie baza sau de a distruge toate tancurile inamice. Cand tancurile din ambele echipe sunt in cercul de capturare a bazei, capturarea nu are loc. Ca de obicei, bara de captura poate fi resetata prin avarierea vehiculelor aflate in cercul bazei.

 

Echipa de formare / Team training

Battle_Mode_Training.png

In acest mod, puteti crea propria camera si selectati harta pe care doriti sa se joace. Apoi, decideti daca doriti ca jocul sa fie deschis publicului, sau de a folosi optiunea "invita", caracteristica pentru a juca doar cu prietenii. Dupa ce jucatorul a raspuns si sa alaturat, trageti cu mausul numele lor in echipa corespunzatoare si puteti incepe lupta. Multi jucatori folosesc acest mod pentru experimente cu diferite tancuri, invatarea noilor harti, planificare strategica și de miscare, precum și predarea unor sfaturi celor noi in joc la meciuri de 1 vs 1. Nu vei castiga niciun punct de experienta sau credite in acest mod iar reparatiile pe vehicule sunt gratuite, dar va trebui sa platesti in continuare echipamentele si consumabilele utilizate.
 

 

Batalie cu tancuri pe companii / Tank Company Battle

Battle_Mode_Company.png

In acest mod de lupta, jucatorii pot forma echipa lor prin invitarea prietenilor sau a jucatorilor aleatorii sa se alature companiei lor. Registrele echipei sunt construite folosind un sistem de puncte. Dupa formarea echipei dvs., acesta va fi plasat in Tank Companies Matchmaker. Acest petitor este similar cu petitor "Batalia Aleatorie", cu toate acestea, algoritmul folosit are nevoie de cel puțin 4 echipe formate pentru a funcționa corect. Este imposibil pentru pețitor de a crea o batalie fara cel puțin 4 companii de tancuri. Jucatorii dintr-o companie de tancuri sunt capabili sa comunice cu coechipierii lor, folosind voice-chatul jocului. Companiile vor beneficia de credite si experienta. Echipa castigatoare va primi un procent de credite si experienta din partea echipei invinse, cauzand echipei invinse castiguri mai putine (experienta și credite).


Batalii Istorice / Historical Battles

O varianta de lupte standard, lansat in 9.0, acest mod foloseste un numar limitat de scenarii istorice inspirate, care pot fi schimbate oricand. Notabil in care toate tancurile care participa intr-o batalie sunt limitate la modul istoric si muniție specifica pentru fiecare tanc si in mod normal, in conformitate cu configuratia care s-ar fi intalnit in istorie.Razboiul Clanurilor / Clan Wars

Battle_Mode_Special.png

Harta Globala este teatrul Razboiului Clanurilor, a operatiunilor, impartita in provincii limitate in prezent in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si de Vest. Gameplay-ul din acest mod se bazeaza pe lupta strategica intre clanurile cu proprietate de provincii pe harta globala. In acest mod de joc fortele armate ale diferitelor clanuri sunt reprezentate de chips-uri. Numarul de jetoane a unui clan este egal cu numarul de jucatori din clanul care au jucat cel putin o lupta in orice vehicul de rangul V sau mai mare. Astfel de jucatori ofera un cip pentru clan, indiferent de cat de multe vehicule de rangul V si la care au jucat. Fiecare clan are un sediu. Sediul central poate fi mutat de la o provincie la alta si este folosit pentru a trimite chips-uri unui clan de pe harta globala. Comandanti si comandantii adjuncti gestioneaza distributia chips-urilor pe harta globala. Alti membri ai clanului pot observa localizarea și miscarea de forte si sediul clanului lor. Odata ce o lupta este plasata, cincisprezece minute inainte de a incepe lupta, cele marcate cu gri in mod normal luptele speciale in partea de sus a ecranului vor deveni active, de acolo vor asteapta, care este similar cu lobby-ul companiei pana cand incepe lupta. Odata ce batalia sa terminat, toti membrii clanului sunt notificati in sectiunea de anunturi din partea din dreapta de jos a jocului, daca au pierdut sau au castigat batalia.

  • Upvote 2
Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Members

Nu stiu cat de aleatorie este facuta selectia pentru echipe. De ce eu ca incepator cu un AMX38  generatia III sunt bagat in lupta numai cu cativa IV si restul de V ? In 10 lupte la rand nu am intalnit un tanc de generatie II de exemplu.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...