Jump to content

Recommended Posts

ST-I este un tanc greu rusesc, de tier IX, are un tun puternic de 122 mm D-25T, cel de pe IS-8 si IS-4, armura frontala a carenei este de 140 mm iar armura frontala a turelei este de 170 mm, acest tanc fiind unul dintre cele mai blindate vehicule de tier IX din joc.

 

 

Puncte slabe frontale

 

USSR_ST_I_1.jpg

 

In fata nu sunt multe puncte slabe, jos sub tun se afla soferul, aceea portiune poate fi penetrata usor de tancurile de tier IX, fara gold ammo, sau de tancurile de tier VIII cu gold ammo, asta depinde de tun, de asemenea, avand un unghi drept poti penetra lateralele turelei, acolo fiind situati comandantul si tunarul, sau o alta modalitate ca la majoritatea tancurilor, jos la lower-plate (burta tancului).

 

 

Puncte slabe laterale

 

USSR_ST_I_4.jpg

 

Cele mai vulnerabile portiuni sunt la motor, aflat in spate, in spatele turelei, acolo aflanduse ammo-rack-ul, sau la mijlocul turelei putin spre stanga acolo fiind situat comandantul si tunarul, acest tanc avand o armura foarte groasa la turela, va fi o pierdere de timp de ai trage in cupola de sus, asta exceptand cazurile in care jucatorul foloseste gold-ammo.

 

 

 

Puncte slabe din spate

 

USSR_ST_I_3.jpg

 

Motorul, cel mai mare weak spot din spate si cel mai vulnerabil sau ammo-rack-ul din spatele turelei.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

Da de unde... pe camp deschis, cu T71, il fac praf.

Share this post


Link to post

Am reusit sa iau si eu azi ST-1, dar cam slab,

E bun la sidescrap, nu sa iesi cu botu-n fata. "Burta" tancului are 140mm fara nici un fel de inclinatie, adica ti-o iei frontal inclusiv de la tancurile de nivel 7. La sidescrap este bun, dar nu impotriva TD-urilor de nivel 9-10. Singurul lucru pe care te poti baza este blindajul frontal al turelei...

 

Oricum, per ansamblu, personal il consider inferior lui E-75!

Share this post


Link to post

pfff,rup cu asta  :lol: singurul tanc din joc care imi place cu adevarat. Daca este stock,e praf.Cand este full dotat rupe  : LOVE :  Inainte de reroll am luat is4 si am vandut st-i,e cam jalnic. Cel mai bun heavy dupa parerea mea st-i :) Cika ar vrea sal faca tier 10 ,daca ii mai da ceva HP in plus si poate un Buff la acuratete beton  :wub:

Share this post


Link to post

Il penetrezi usor in cupola, cu tancurile care au o penetrare peste 220 sau poate chiar mai putin.

Share this post


Link to post

Nu stiu cum penetrati  voi ST-i in cupola,de 2 ori maxim 3 ori am fost penetrat in cupola.Aia se intamplase pe mapa sand river.

iYkPyJF.jpg

Chiar in dreapta in acea groapa.

Este bun si la sidescrap impotriva oricarui tanc.Numai ca trebuie facut cat mai fix si mai bine deoarece sunt acele 2 placute din stanga si dreapta indreptate intr-o inclinatie nasol facuta.Chiar si asa este foarte bun.Impotriva tierelor 7 e o joaca sai bati.

Lupte gen :

4Y3RRVx.jpg

UolhPR6.jpg

myFZ5zX.jpg

aveam tot mai des.

Cand ma luptam cu e75 nu era problema ,la el cupola este mai simplu de lovit iar pe langa asta are si 2 ochiuri in plus care le lovesti mereu de la distanta mica.In situati crititce il penetram direct in turela cu gold.

Am reusit sa iau pe ST-i primul insemn cand aveam arma de la IS-3.Apoi am luat si al 2-insemn cand am luat arma top. Dupa care am vandut ST-I pentru IS4 ,Asta cami cerea clanul,mereu cand erau meciuri tier 10 pe mine nu ma luau in seama.Cea mai proasta gresealaa am facut cand am vandut ST-I pt is4.

qvNK2Ym.jpg

ov8yCW3.jpg

GuY0ILX.jpg

Pentru cei care spun ca este slab,nu stiu sa joace cu el. Pentru mine e OP.Ramane si va fi tancul meu favorit din joc smileys-police-742969.gif

pw9wfkr.png

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...