Jump to content
Dorin.

Ramura Tancurilor Sovietice

Recommended Posts

  • Community Contributor

RAMURA TANCURILOR SOVIETICE

russian_eu_1.jpg

 Graffiti_stickers_ussr_S.png

  U.S.S.R

 

 

Tancuri Usoare

 

Aceste tancuri, sunt printre cele mai rapide din joc, fiind invinse la viteza de top doar de Pz. I C, Tancul usor German, este tancul cel mai rapid din joc. La fel ca la cele mai multe dintre tancurile Sovietice, ele au un profil mic si armura inclinata, de asemenea sunt foarte greu de nimerit la marimea lor foarte mica.

 

 

Tancuri Medii

 

Tancurile Medii Sovietice sunt destul de rapide si manevrabile, sunt echipate cu niste tunuri precise care au valori minunte de dispersie. Dar din nefericire, cele mai multe medii ruse au o problema mare cu depresie slaba a tunului. Acestea au, de asemenea, statistici minunate, cateva dintre ele ar fi rezistenta la sol si valoarea de camuflaj, permitandu-le sa indeplineasca rolul de scouting, daune destul de mari si ''explorarea'' hartii in mod foarte rapid. Exista doua linii de medii care sunt impartite după T-34 de la tier V.

 

 

Tancuri Grele

 

Tancurile Grele Sovietice au niste tunuri minunat de bune. Sunt mobile si au armura puternica si inclinata, grosimea armuri frontale le face destul de dificil de penetrat din fata (asta depinde de tier), excluzand cazului in care inamicul trage in punctele slabe. Exista două linii: cea cu KV, care are avantajul cu armura groasa si potential mic de mobilitate, iar linia cu IS, cu avantajul ca are armura mai multa si unghiuri inclinate, mobilitate putin mai buna si daune ale tunului mai mari.

 

 

Anti-tancuri

 

Distrugatoarele de Tancuri Sovietice au, armura slaba, dar au unele dintre cele mai bune valori de camuflaj din joc. Sunt minunate pentru daune si sniping. Sunt doua linii de TD sovietice. Cea mai preferata linie e cea cu Object 268 (tier X), linia areavantajul dmg-ului, dar nu au un view-range asa bun ca cealalta linie. Ele au armuri foarte slabe oriunde in afara de mantaua tunului. Object 263, linia care are in avantaj mobilitatea si cel mai rapid timp de ochire de pe distrugatoarele de tancuri. Armura este mai buna in comparatie cu Obj. 268.

 

 

Artilerii

 

Artileriile sovietice sunt destul de exacte, dar nu fac prea multe daune/tragere. Cu toate acestea, in general, pot ridica tunul destul de sus, intr-un unghi foarte mare, ceea ce face timpul de zbor putin mai lung al proiectilului, dar capabie de a lovi tancurile care se ascund chiar si in spatele stancilor si cladirilor mai mici. Ele au tendinta de a avea rata de foc mai mare decat celelalte artilerii de alte natiuni. Acest lucru se schimba aprox. de la nivelul VII la IX, in cazul in care acestea devin mult mai centrate pe dmg.

 

 

 

 

SURSA

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...