Home | Stiri tancuri | Impresii despre World of Warships şi World of Tanks: Generals

Impresii despre World of Warships şi World of Tanks: Generals

Nu de foarte mult timp au început fazele de Closed Beta Testing pentru World of Tanks: Generals şi World of Warships. Evident ca a fost un asalt destul de mare din partea fanilor asupra celor 2 jocuri create de  Wargaming.

La World of Warships, pe data de 12 Martie a fost o zi aproape întreagă de înscrieri pentru Closed Beta, iar cei norocoşi au reuşit să dobândească acces la joc. Cam acelaşi sistem a fost folosit şi pentru World of Tanks: Generals şi încă vă puteţi înscrie pe site la ei.

Din punct de vedere grafic, World of Warships se prezintă mult mai bine decât World of Tanks şi partea bună e că jocul are multicore support şi ca să vă dau un exemplu, eu cu toate setările la maxim în timp ce fac livestream am între 60 şi 70 de FPS-uri şi nu am cine ştie ce rachetă de la NASA.

În colţul opus, trebuie să apreciez că World of Tanks: Generals nu are acel element random să deschizi pachete de cărţi ca la HearthStone, ci poţi cerceta şi cumpăra ce cărţi vrei tu cu ajutorul experienţei şi creditelor dobândite din meciuri.

Ţinând cont că unii dintre voi poate nu au dobândit acces la aceste jocuri m-am gândit să fac şi două video-uri ca să vă faceţi o idee cum sunt. De asemenea, video-urile mai conţin şi sfaturi utile pentru cei care au reuşit să prindă un loc.

 

 

Autor: Pompiliu-Ion Popescu a.k.a Schultz

2015-03-14