Home | Parteneri

Parteneri

THC Servers a luat nastere in anul 2013 cand doi colegi de facultate au decis sa ofere tuturor posibilitatea de a-si crea si dezvolta o prezenta online pentru preturi rezonabile. 

Gazduire rapida si sigura

Serverele noastre sunt construite fara a face compromis de la calitate, folosind tehnologii de ultima generatie si o retea robusta cu o garantie de uptime de 99.9%

Procesoare Intel Xeon puternice, mai mult decat suficienta memorie RAM , SSD-uri ultra-rapide sau HDD-uri pentru o capacitate de stocare marita, toate acestea rezulta in cea mai buna performanta imaginabila, in timp ce sistemul nostru avansat de securitate se asigura ca tu si clientii tai sunteti in permanenta protejati.

QIWI, plăteste uşor si rapid! Misiunea noastră este să ne ajutam clienţii să economisească timp, oferindu-le o modalitate simplă de a face plăţi

TeamSpeak este un program flexibil, puternic, care permite oamenilor să vorbească prin intermediul internetului. TeamSpeak constă din doua programe: clientul si serverul. Programul server acţionează ca o gazdă pentru conexiunile clienţiilor.

Overheat este un loc în care gamerii trebuie să se simtă ca acasă! Un site construit din dorinţa expresă de a informa adevăratul gamer român despre noutăţile din lumea jocurilor video, dar şi de a oferi conţinut original de calitate.

ApropoChat

Intra acum pe noul chat apropo, imbunatatit si sigur daca vrei sa cunosti persoane, sa iti faci prieteni sau chiar sa iti cunosti jumatatea.

The Daily Bounce Blog

Heloo.ro Cunoastea lumea

MuRoyals – http://muroyals.net/

2015-04-15