Home | Stiri tancuri | Update-ul 9.8 Lansat!

Update-ul 9.8 Lansat!

Update-ul este de acum disponibil,iar continutul nou va fi downloadat atunci cand vei deschide jocul.De asemenea,poti sa il descarci manual din seciunea Download.

Aceasta versiune aduce continut interesant,precum Plutonaele Dinamice,badge-uri speciale ce se primesc in timp real in timpul luptei,event-ul Domination si multe altele.Mai jos vei gasi un rezumat al adaugirilor si schimbarilor survenite o data cu acest update:

Dynamic Platoons

Incepand cu acest update,vei putea “juca pluton” cu ceilalti aliati din echipa ta in timpul bataliei.Asta inseamna ca nu va mai trebui sa astepti ca batalia sa se incheie sis as te duci in Garaj ca sa iti faci un pluton.

Special Event: Domination

Pentru a sarbatori lansara patch-ului, vom organiza un eveniment special la care oricine va putea participa. Lupta in cele 3 vehicule speciale pentru a domina inamicul – respawn-ul si reparatiile in batalie sunt disponibile!

Client HD/SD

Incepand de acum te poti bucura de posibilitatea de a alege versiunea client-ului(texturi HD sau SD) care ti se potriveste pentru a salva spatiu pe disc si pentru a imbunatati performantele.

Badge-uri pentru Performanta in lupta

Bataliile pentru Strongholds includ de acum si Tier VIII

Versiunea 9.8 aduce o mai multa varietate bataliilor pentru strongholds,de acum bataliile vor include si echipe cu vehicule de Tier VIII.

Schimbari ale hartilor

Anumite harti au fost modificate pentru a balansa gameplay-ul,si anume Karelia, Sand River, Westfield si Siegfried Line.

Te vei putea bucura de aceste noi adaugiri o data ce update-ul este implementat in joc. Pentru a face aceste schimbari,serverele jocului vor fi in mentenanta in data de 27 Mai de la ora 05:00 la 11:30 CEST (UTC+2).
2015-05-27

2 comments

  1. sosonelul.vesel

    Am o pb. Dupa ultimul update, ma conectez, incepe lupta si dupa 10…20 sec se blocheaza pc total (necesita reset). Nu aveam pb asta inainte de update. Se intampla pe ambele pc. (Win7Ultimate, Intel Core 2 Duo, E 8400/3 GHz, 8 Gb ram DDR2, GeForce 9400 GT). Multumesc

  2. sosonelul.vesel

    Completare – Win7Ultimate (x64), Intel Core 2 Duo, E 8400/3 GHz, 8 Gb ram DDR2, GeForce 9400 GT). Multumesc. Sistemul cu Windows 7 (x86) are doar 3 Gb ram DDR 2. Multumesc.