Home | Stiri tancuri | Vrei un IS-6?
IS-6

Vrei un IS-6?

Salutare dragi prieteni, sunt foarte bucuros sa va anunt o noua misiune.
Cel mai bine de stiut, daca terminati misiunea primiti un IS-6 GRATIS (tancul premium de tier 8, rusesc), pentru cei care il au deja in garaj se va da echivalentul in gold (11.800)
Am si o solutie pentru cei care nu au timp de joc intens pe perioada Sarbatorilor de Iarna, mergeti la colindat si apoi va puteti cumpara IS-6 din banii de colinda.

Pentru cei care isi cauta parteneri de pluton sau pur si simplu vreti sa discutati despre aceasta misiune, am facut un topic special chiar AICI.

(de laudat Wargaming pentru aceasta misiune, multi nu vor sa investeasca atatia bani in joc doar pentru un tanc de tier 8 premium, acum trebuie doar sa te joci si il primesti gratis)
Bun si acum sa trecem la detalii:

Pe scurt, daca faci 100.000 experienta pe tancurile de tier VI (fara cele premium) de la o anumita tara primesti 3 zile de premium (pentru fiecare 100.000 facute de la tari diferite) — Daca faci 100.000 pe vechicule de tier VI de la fiecare tara in parte (in total 700.000 experienta – incluzand Japonia) primesti tancul IS-6 sau daca il ai deja ti se ofera 11.800 gold.
Pentru cei care nu stiu, va prezentam mai jos tancurile eligibile pentru misiune.

 

 

America

Rusia

 

Germania

 

UK

 

Franta

 

China

 

Japonia

 

 

 

 

 

Misiunea incepe din 16 decembrie 2013 si se termina in 16 ianuarie 2014.

Multa rabdare si spor la joc!

2013-12-15

4 comments

 1. mai e nasol nu cred ca o sa faca decat vreo 2-3 in tot jocul :))

 2. Eu am terminat 100.000 cu tanul KV-1S, (URSS), mi-a dat 3 zile premium, dar prr celelalte tari apare mesajul NU E DISPONIBIL.
  Stiti de ce?

 3. @Mihai: Pai trebuie sa ai tier 6 ca sa poti face misiunea, mai intai iti trebuie sa cercetezi tancurile de 6 de la celelalte tari, apoi faci misiunea.

 4. salutare,

  Am terminat misiunile, si am primit IS 6. plus cele 21 zile de premium, cate 3 pentru fiecare natiune. Nu pot spune ca a fost usor, mai ales cu tancurile japoneze…care sunt chiar jalnice… dar in data de 02.01 am inceput sa joc cu cel japonez si am terminat in 10 zile misiunea. deci nu e imposibil, chiar daca la inceput ma gandeam ca nu apuc sa o termin.
  Tancul e super, si daca aveti posibilitatea, luati-l, ca face bani !
  PS:
  Felicitari pentru site, o sa incep sa citesc postarile voastre !
  Succes!