Home | Review tancuri | Waffenträger auf E 100

Waffenträger auf E 100

 

Performanta in joc

Daca vehiculele blindate ar fi fost niste fiinte ce cred in viata de dupa moarte, versiunea lor a “Moartea cu, coasa” ar arata fara nici-un dubiu exact ca Waffenträger auf E 100.Se pare ca acest distrugator de tancuri este cel mai temut si urat tanc in bataliile de Tier X.Ceea ce face acest tanc foarte periculos sunt tunurile care au sistem de autoloading ce sunt capabile sa faca mult damage intr-o perioada foarte scurta de timp.Tunul de pe E 100 poate duce un tanc de la toate punctele de viata la 0(zero) intr-o singura lovitura.Pe scrut a intra in vizorul acestui tanc German este ca si cand ti-ai  semna propria executie.

De asemenea,un alt lucru important de notat este faptul ca WT auf E 100 este unul din putinele tancuri de Tier X care au la dispozitie puncte de cercetare aditionale cand vine vorba de tunuri.Oricum, Waffenträger  este foarte periculos si cu tunul stock, iar multi proprietari decid sa tina tunul stock in loc sa progreseze catre cel de-al doilea.Mai jos aveti o scurta comparatie a celor doua tunuri:

12,8 cm K44/2 L/61

Average damage (AP/APCR/HE) Penetration (AP/APCR/HE) Drum capacity Time of shell reload Time of drum reload Dispersion at 100 m Aiming time
560/560/750 276/352/65mm 6 shells 2 seconds 60 seconds 0.29

1.5 seconds

15 cm Pak L/38

Average damage (AP/HEAT/HE) Penetration (AP/HEAT/HE) Drum capacity Time of shell reload Time of drum reload Dispersion at 100 m Aiming time
750/750/950 235/334/85mm 4 shells 3 seconds 50 seconds 0.34 1.9 seconds

Green field: avantaj

Red field: dezavantaj

Yellow field: neutralitate

Este greu sa spui care dintre cele doua tunuri este mai bun,pentru ca fiecare tun are avantaje si dezavantaje.Decizia ramane la atitudinea jucatorilor. Daca preferi rata de tragere si acuratetea mai presus de orice, tunul de 12,8cm este cea mai buna alegere.Dar in randul celor ce prefera mai mult damage si panica este ales tunul de 15cm.

Alta caracteristica grozava a acestui vehicul este view range-ul de 420 de metrii – aceeasi valoare ca in cazul tancului M48A1 Patton! 

WT auf E 100 are si o gramada de caracteristici ce il trag inapoi.Multe din acestea fac tancul mult mai dificil de jucat decat ati crede.Cel mai bun exemplu este marimea,este urias. Waffenträger  este unul dintre cele mai mari (daca nu cel mai mare) distrugatori de tancuri.Alt dezavantaj este tunul de o marime uriasa care este aparat doar de un strat de 22mm de armura,ceea ce nu este suficient nici pentru tancurile de tier 1 !

Waffenträger auf E 100 poate fi descris drept un “tun de sticla” – poate oferi multa putere de tragere/ mult damage dar in acelasi timp este foarte fragil.Acestea fiind spuse, tancul trebuie manevrat cu grija,folosind tactici de lupta.

Tactici

Prima regula a WT auf E 100 este STAI ASCUNS. Asta inseamna ca gameplay-ul ar trebui sa fie relativ static si orientat mai mult spre sniping.Cei mai buni prieteni ai tai vor fi tufisurile si obstacolele mari .

Cand tintesti inamicul, intotdeauna incearca sa tintesti inamicul cu cele mai putine “hit points” – ai un sistem de autoloading ce iti da oportunitatea unica de a livra mult damage in cateva secunde.Daca nici unul din vehiculele inamice nu indeplineste conditia de mai sus, ocheste inamicul cel mai expus.Prima tragere ar trebui sa fie la suspensie,pentru a fi sigur ca inamicul nu mai faci nici-un metru inainte.

Dupa ce iti tragi ultimul obuz, intotdeauna retrage-te in siguranta.Si nu uita sa iti alarmezi echipa ca reincarci,incat ei sa poate sti cat timp nu se pot baza pe ajutorul tau.

Ultimul sfat,dar nu cel din urma,DACA esti spotat,retrage-te in siguranta imediat,indiferent de ce ai face.Trebuie sa tii minte faptul ca este cea mai mare amenintare a inamicului dar in acelasi timp esti si cel mai fragil.

 

Pentru a iti maximiza performanta pe campul de lupta,iti recomandam sa iti instalezi urmatoarele echipamente:

1st Slot
2nd Slot
3rd Slot
In addition, your crew members should learn the following skills and perks: 
Commander
Gunner
Driver
Radio Operator
1st Loader
2nd Loader

 

Cel de-al sasele simt este extrem de important pentru comandant pentru ca semnaleaza comandantului faptul ca a fost ochit de inamic.Pentru ceilalti membrii ai echipajului, noi va recomandam sa alegeti Camuflajul ca primul skill – inca o data, integritatea lui Waffenträger depinde aproape in totalitate de stealh.Chiar daca camuflajul default al vehiculului nu este foarte bun,skill-ul aditional si  COMO NET pot fi de ajuns pentru a sta bine ascuns de raza inamicului.

Brothers in Arms este o alegere buna. Dar din pacate nu avem luxul sa combinam acest efect cu Ventilatia Imbunatatita.

Tintasul ar trebui sa invete  skillul  Armorer. Trebuie sa tineti minte faptul ca turela nu are nici-un fel de armura,si este foarte posibil sa incasati lovituri in acea zona.

Skill-urile pentru a treia optiune pentru ceilalti membrii ai echipajului sunt in general pentru a putea supravietui cat mai mult pe campul de lupta,campul vizual si mobilitatea.

Ca intotdeauna, te rugam sa iei in considerare acest setup atat pentru echipament cat si pentru skill-ul echipajului.Dar poti experimenta si pe cont premium,alege ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

2014-04-20