Home | Stiri tancuri | Wargaming League Grand Finals 2016 – noi detalii

Wargaming League Grand Finals 2016 – noi detalii

Pentru cei care nu știau, pe data de 8 aprilie, de la ora 10:00, va începe marea finală de World of Tanks sau cum le mai place celor de la Wargaming să îi spună Wargaming League Grand Finals. Evenimentul va avea loc în măreața Polonie (da știu, să înceapă glumele cu polonezi), în orașul Varșovia, în Torwar Hall, care ar fi de 2 ori mai mare, față de EXPO XXI.

Partea bună este că intrarea va fi complet gratuită, iar dacă vreți un tanc Excelsior gratis, puteți să vă înscrieți aici. De asemenea, vor fi și bilete VIP, pentru cei care își doresc să se lăfăie și să se simtă bine.

Pe lângă urmărirea meciurilor de World of Tanks, veți mai avea posibilitatea să vă distrați în Free-To-Play, unde vor fi peste 28 de sisteme de gaming cu World of Tanks și World of Warships, console, headset-uri VR și meciuri împotriva unor jucători profesioniști.

Din ce am înțeles, va fi prezent și faimosul camion Wargaming, tot cu sisteme de gaming. Oricum, nu în ultimul rând vreau să punctez că evenimentul se va termina pe data de 9 aprilie.

 

Autor: Pompiliu-Ion Popescu a.k.a Schultz

2016-03-18