Home | Stiri tancuri | World Of Tanks Blitz

World Of Tanks Blitz

Compania Wargaming se află într-o continuă expansiune pe platformele de gaming în ceea ce privește produsele sale. După ce a lansat World of Tanks Xbox 360 Edition, aceasta și-a îndreptat atenția pe dezvoltarea jocului World of Tanks: Blitz pentru terminalele mobile dotate cu iOS și Android.

Recent s-a inițiat faza de Closed Beta Testing, ceea ce înseamnă că și voi vă puteți înscrie și să contribuiți la dezvoltarea jocului. Momentan, din câte am înțeles, se testează versiunea pentru iOS fiindcă poate fi “manipulată” mai ușor de către dezvoltatori, pe când versiunea de Android necesită mai mult timp pentru optimizare și modificări, fiindcă sunt o groază de terminale cu diferite configurații care rulează acest sistem de operare, iar interesul general este ca jucătorul să aibe o experiență fluidă.

De asemenea, în curând World of Tanks urmează să fie îmbunătățit semnificativ prin intermediul patch-ului 9.0, iar pentru a marca acest lucru avem parte de un video în care ne sunt explicate schimbările grafice majore și cum s-a ajuns la acestea. Enjoy!

– Preluare Overheat.ro

WoT  Blitz este un produs complet independent.Drept rezultat sunt diferse clase ale vehiculelor, diferite specificatii ale acestora, economie in-game, si multe alte aspecte.

Un lucru bine de stiut este faptul ca Blitz nu este conectat cu,contul WarGaming, prin urmare progresul in versiunea de PC  a WoT nu va afecta Blitz.

Datorita diferentelor dintre cele doua platforme iOS si Android, lansarea oficiala pe platforma Android va fi putin intarziata chiar daca perioada beta incepe simultan pe cele doua platforme.

Dezvoltatorii spun ca o conexiune stabila de 256 kb/s este suficienta pentru a rula fara probleme de conexiune Blitz.

Exact ca in versiunea de PC, in Blitz vor fi disponibile 10 tier-uri de vehicule. La inceput vor fi disponibile 3 natiuni : Germania, USSR si Statele Unite – insumand un total de peste 100 de vehicule.

Un alt lucru bine de notat este faptul ca cei de la WOT au refacut hartile de la 0, deoarece rezolutia terminalelor mobile este extrem de mica comparativ cu rezolutia unui PC.

Un lucru este cert, Blitz va fi disponibil in varianta beta destul de curand

2014-03-25