Home | Stiri tancuri | World of Warships- la ce să ne așteptăm în 2017

World of Warships- la ce să ne așteptăm în 2017

Ahoi mateloți! Am vești bune pentru voi toți! Cum tot suntem la începutul unui an minunat, cei de la Wargaming au început deja să își împărtășească planurile de dezvoltare pentru titlurile lor actuale sau viitoare.

Astăzi ne vom arunca o mică retină asupra lui World of Warships, deoarece avem parte de un nou Developer Diarty cu planurile pentru anul 2017. În primul și primul rând ne sunt promise undeva peste 50 de nave, ceea ce ar trebui să măreasca gradul de diversitate destul de mult, doar timp să avem să cercetăm și să ne jucăm cu un sfert din toate navele alea. Poate vom vedea și un tech tree european. Să vedem.

La capitolul eye candy, atât grafica și efectele vor beneficia de câteva modificări, adăugiri, permutări și aranjamente pentru a crește gradul de realism și imersiune. Vom avea și ceva campanii noi, cu misiuni PVE dedicate unde se zvonește că recompensele ar fi pe măsură și s-ar lega cu programul lor de Legendary Commanders, cum a fost experimentul cu Steven Seagal.

Nu în ultimul rând a fost făcută o mențiune și de un nou tip de armament, dar nu s-au oferit mai multe detalii cu privire la acest aspect. Poate o să fie un nou tip de muniție nouă sau un nou tip de armament de pe navă.

 

Autor: Pompiliu-Ion Popescu a.k.a Schultz

2017-01-24