Home | Stiri tancuri | World of Tanks Assistant: Versiunea 1.7 lansat pe Android

World of Tanks Assistant: Versiunea 1.7 lansat pe Android

World of Tanks assistant (WoT Assistant) include acum si functia Tankopedia!Oriunde te-ai duce,vei avea acces la baza de date cu tancuri, chiar daca esti offline.Exploreaza si compara tancurile tale favorite direct de pe telefon!

Deocamdata, aceste functii noi vor fi disponibile in versiunea Android a aplicatiei.Oricum, Asistentul WOT pe iOs si Windows Phone va primi acest update cat de curand!

 

Sistemul de rating  special cu indicatori animati,te vor ajuta sa estimezi caracteristicile tuturor tancurilor cu usurinta.Poti compara vehiculele de aceeasi clasa deschizand un tabel sortat in functie de parametrii setati de tine.Poti vedea configuratiile de baza si maxime ale tancurilor aratand daca merita sau nu sa cheltuiesti credite pretioasa si gold pe ele. Esti curios cum se vor schimba caracteristicile daca pui un tun nou?Ce modul ar trebui sa fie in urmatoarea linie de research?Merita? Vei primi aceste raspunsuri in Tankopedia de pe WoT Assistant. Doar alege modulul ce te intereseaza si sistemul va recalcula instant toate caracteristicile.

Stirile,Tankopedia si Jucatorii/Clanurile vor fi accesibile foarte usor tuturor utilizatorilor WoT Assistant, fara a fi necesar sa introduci datele de login.

Incearca noul World of Tanks assistant V 1.7 pentru mai multe caracteristici!

2014-05-21